Hyödyllistä infoa koulun ja lukion, sekä vanhempainyhdistyksen toiminnasta ma 6.11. klo 18 Opinmäen kampuksella!

Tositarina: ”Kaikki alkoi ekaluokkalaisten vanhempainillasta vuonna 2010. Koulun rehtori ihasteli kuinka paljon meitä vanhempia oli paikalla ja kertoi hieman apeana, että yläkoululaisten vanhempainillassa oli ollut paikalla vain 6 prosenttia vanhemmista. Jo silloin päätin, että yritän olla mahdollisimman paljon mukana oman lapseni koulunkäynnissä.
Vuosien varrella yhteydenpito kouluun on ollut lähinnä sovittuja keskusteluita ja lapsen kanssa keskustelua. Viime syksynä ajattelin, että yläkoulun alkaessa pitää olla entistä enemmän kuulolla miten nuorella koulunkäynti sujuu. Ilmoittauduin ensin luokan yhdyshenkilöksi ja ennen kuin huomasinkaan olinkin tiiviisti mukana myös OKKYn toiminnassa. 
OKKYssä mukana oleminen on antanut todella paljon. Oli esimerkiksi sydäntä lämmittävää lukea viime vuoden ysiluokkalaisten itse tekemiä hakemuksia luokkaretkiavustuksista ja myöntää mukavat avustukset hyvien hakemusten perusteella. Kuinka hauskaa auttaa nuoria tekemään jotain kivaa yhdessä!
OKKYssä saa myös paremman näkymän ja ymmärryksen koulun toimintaan. Tästä on hyötyä myös nuoren kanssa keskustellessa, kun voi kertoa asioista myös toisesta näkökulmasta.
Kun koulujen toiminta nyt on muutoksessa ja muutenkin koulumaailmassa tapahtuu paljon, antaa OKKYn toiminta hurjan paljon tärkeää tietoa. Ja mitä enemmän meitä vanhempia on mukana, sitä helpompi meidän on välittää tätä tietoa toisille vanhemmille. 
Harras toiveeni olisi saada lisää vanhempia toimintaan mukaan. Meillä on nyt ainutlaatuinen tilaisuus olla yhdistävänä tekijänä koulujen välillä ja edesauttaa yhteisöllisyyttä. Tule mukaan!”
Lämpimin terkuin Satu Kullas
Hyödyllistä infoa koulun ja lukion, sekä vanhempainyhdistyksen toiminnasta ma 6.11. klo 18 Opinmäen kampuksella!
Suurpellon koulun ja Olarin koulun ja lukion rakenne on muuttunut elokuussa 2017. Tule kuulemaan miten muutos vaikuttaa koulujen toimintaan, ja mikä on OKKYn rooli muuttuneessa tilanteessa. OKKY eli Olarin koulu- ja kotiyhdistys on Olarin yhtenäiskoulun sekä lukion vanhempainyhdistys.
6.11.2017 klo 18
Opinmäen kampus, Lillhemtintie 1, Auditorio
Alustus keskustelulle:
Koulujen tilanne / Allan Halme, Espoon Vihreät, Opetus- ja varhaiskasvatuslautakunnan Varhaiskasvatusjaoston jäsen
Olarin koulun esittely / Maija Gustafsson,  apulaisrehtori
OKKY kodin ja koulun yhdistäjänä / Satu Kullas, OKKY ry
Esitykset suomen kielellä, mutta kysymyksiä voi esittää myös englanniksi.

Samassa yhteydessä pidetään myös OKKYn vuosikokouksen lyhyt jatkokokous, jossa on mahdollisuus täydentää hallitusta. Erityisesti toivoisimme uusia jäseniä alakoulusta ja yläkoulusta, jotta osaisimme ottaa peruskoululaisten tarpeet paremmin huomioon.
Tilaisuudessa tarjolla kahvia ja pullaa pikkurahalla, ota rahapussi mukaan! =)
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.