Tiedote

Olarin koulu- ja kotiyhdistys ry:n (OKKY) vuosikokous pidettiin Olarin koululla 20.9.2017.

Kokouksessa käsiteltiin esityslistalla ilmoitetut asiat.

Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Satu Kullas ja hallituksen jäseniksi Olli Halme (rahastonhoitaja), Allan Halme, Antti Lappeteläinen, Hanne Luoto ja Mia Nores. Varsinainen opettajajäsen hallituksessa on Kaisa Tikka (Olarin lukion rehtori) ja vara-jäsenenä on Maija Gustafsson (Olarin koulun apulaisrehtori).

Yhdistyksen kokous esitti hallitukselle toiveen, että hallitus täydentää kokoonpanoaan kutsumalla toimintaan mukaan aktiivisesti toimivia henkilöitä, kuten yhdysvanhempia. Tämän vuoksi vuosikokous jätettiin vielä avoimeksi, joka tarkoittaa sitä, että haluaisimme todella mielellämme mukaan vielä lisää porukkaa, erityisesti alakoulusta.

Uuden kokouksen aikaa ei ole vielä päätetty, mutta jos toiminta kiinnostaa, olet lämpimästi tervetullut hallituksen kokoukseen maanantaina 2.10.2017 klo 18 Olarin koululle Olarinniityntie 4. Kokoukset ovat avoimia kaikille!

Jos haluat kysyä toiminnasta, ota yhteyttä kotijakoulu.olari@gmail.com.

 

 

Olarin koulu- ja kotiyhdistys ry´s (OKKY) annual meeting was held at Olari school on 20th of August.

In the meeting matters indicated on the agenda were discussed and decided. New board was also elected: Satu Kullas (chairman), Olli Halme (treasurer), Allan Halme, Antti Lappeteläinen, Hanne Luoto and Mia Nores and as teacher members Kaisa Tikka (principal of Olari upper secondary school) and Maija Gustafsson (vice principal of Olari School).

New board received a request from meeting attendants to reinforce board by inviting new members, especially from joint comprehensive school. Because of this, annual meeting was left open to complete on second meeting (not scheduled yet). This means that you still have a great chance to come along!

If you are interested, please do come to our board meeting on 2nd of October at 6 pm. Meeting is held at Olari School, Olarinniityntie 4. Board meetings are open, even if you don’t want to be a board member.

If you have questions, please contact us: kotijakoulu.olari@gmail.com.

Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.