Hyvää ja aurinkoista kesää

Olarin koulu ja lukio on tunnettu erinomaisesta hengestään. Tervetuloa mukaan kehittämään edelleen Olarin koulun ja lukion hyvää oppimis- ja kasvuympäristöä sekä ylläpitämään mahtavaa yhteishenkeä.

Olarin koulun ja lukion vanhempainyhdistys on osaltaan jo lähes neljännesvuosisadan ajan edistänyt koulun ja lukion yhteishenkeä aktiivisella toiminnallaan. Yhdistys jakaa vuosittain stipendejä kaikille luokka-asteille ja ruusuja ylioppilaille, rahoittaa opintoretkiä, luokkatoimintaa ja vanhojentansseja, tukee rahallisesti hankintoja oppilaiden ja opiskelijoiden hyödyksi ja iloksi sekä järjestää koko koulun teemapäiviä, vanhempainiltoja ja erilaisia tapahtumia oppilaille sekä vanhemmille.

Kaikki koulun ja lukion oppilaiden vanhemmat ja muut huoltajat ovat tervetulleita osallistumaan vanhempainyhdistyksen toimintaan. Ilman aktiivisia vanhempia ei voi olla toimivaa vanhempainyhdistystä. Koulun ja lukion hyvää yhteishenkeä kuvaa se, että suuri osa oppilaiden sekä opiskelijoiden perheistä on vuosittain osallistunut toimintaamme.

OKKY toivottaa kaikille oikein hyvää ja aurinkoista kesää!

Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.